Jensen Gruppen's
Whistleblower ordning

Jensen Gruppen tager compliance med gældende lovgivning alvorligt. Regulering bliver stadig mere omfattende med større krav til virksomheder om at være opmærksomme på lovændringer og ny praksis. I Jensen Gruppen følger vi med i disse ændringer og gennemfører løbende undervisning af virksomhedens medarbejdere i, hvordan vi sikrer, at Jensen Gruppen altid overholder gældende lovgivning.
I Jensen Gruppen har vi også etableret en mulighed for, at vores medarbejdere og samarbejdspartnere anonymt kan indberette forhold, der kan være i strid med lovgivningen. Indberetningen modtages af en advokat, og advokaten udarbejder på baggrund af modtagne indberetninger indstilling til ledelsen i Jensen Gruppen om, hvordan et givent problem undersøges yderligere og løses fremadrettet.

Indberetningen kan gennemføres i formularen nedenfor.

Indberetning om manglende compliance med gældende lovgivning

    Oplyses navn og kontaktoplysning, kan advokaten kontakte anmelder. Anmelders identitet videregives ikke til Jensen Gruppen.

    Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden, accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.